Updates rondom het Coronavirus

 

U bekijkt een verouderd artikel: bekijk HIER de laatste versie van de Coronamaatregelen bij OSC

 

Coronavirus voetbal

Beste leden,

Het Coronavirus heeft veel impact op onze samenleving. Het beoefenen van sport, oa het voetbal is daarmee wat minder belangrijk geworden. Als vereniging willen wij duidelijkheid bieden rondom het voetbalgebeuren in deze periode. Onderstaand een nieuwsblog waarin belangrijke updates komen te staan. 

Updates:


Maandag 23 maart 20:00 uur:

 • Het voetbalseizoen 2019-2020 zit erop. Vanavond presenteerde premier Mark Rutte, bijgestaan door ministers Hugo de Jonge, Ferdinand Grapperhaus en Martin van Rijn de nieuwe aangescherpte regels betreffende het Corona-virus. De belangrijkste maatregels:

  - Alle bijeenkomsten en evenementen tot 1 juni verboden;
  - Politie gaat handhaven bij het niet nakomen van 1,5 meter afstand. De boetes kunnen oplopen tot 400 euro voor particulieren en tot 4000 euro voor bedrijven;
  - Wie naar buiten gaat moet dat zoveel mogelijk alleen doen. Thuis mogen ten hoogste drie mensen op bezoek komen en ook daar moet het bezoek 1,5 meter afstand houden.

  Alhoewel er nog geen definitief besluit genomen is over Sport, concreet betekent dit einde seizoen voor ons allemaal. Het bestuur van OSC gaat dit uiteraard nog uitzoeken en communiceren naar alle leden en betrokkenen. 
  De KNVB volgt later met informatie over promotie/degradatieregelingen. Hoe zuur de maatregelen ook zijn, wij steunen de aangescherpte maatregelen; de gezondheid gaat boven alles.
  Einde Seizoen Voetbal OSC


Zondag 22 maart 12:05 uur:

 • De Gemeente Nijmegen gaat strenger handhaven op bezoekers van Sportparken. Vanaf vandaag gaan de Handhavers direct over tot boetes wanneer iemand zich op ons terrein bevind. De boetes starten vanaf €95,- met €9,- administratiekosten. Naast dit bericht willen wij ook onze leden en wijkbewoners danken; de sportvelden zijn nagenoeg leeg gebleven de afgelopen dagen! 

Handhaving bij vv OSC - Sportpark Nieuw-Balveren Nijmegen

 


Woensdag 18 maart 20:45 uur:

 • Per donderdag 19 maart 2020 is Sportpark Nieuw-Balveren verboden toegang voor onbevoegden!
  Mensen die zich zonder bevoegdheid op ons sportpark bevinden riskeren een boete, de Politie en Handhaving houden het toezicht. Deze maatregel is opgesteld op last van de Gemeente Nijmegen. Wij communiceren uiteraard met alle liefde wanneer men weer gebruik mag maken van onze Sportvelden. Op ons Sportpark zijn posters opgehangen betreffende deze maatregel.

Verboden toegang

Bevoegde personen voor betreding Sportpark Nieuw-Balveren zijn:
- Bestuursleden vv OSC
- Leden Stichting accomodatie vv OSC
- Personeel OSC
- Personeel KION en kinderen van de KION
- Medewerkers van de Gemeente Nijmegen
- Politie en Handhaving 


Maandag 16 maart 23:00 uur:

 • vv OSC doet nadrukkelijk beroep op de spelers en hen ouders om niet in grote getallen te gaan voetballen op ons complex. De overheid en de KNVB hebben nadrukkelijk aan alle verenigingsbesturen gevraagd de complexen te sluiten, dit in het belang van een niet verdere verspreiding van het Coronavirus. Laten we afspreken dat wij hier gezamenlijk onze verantwoording in nemen. Wij rekenen op jullie. Sportpark Nieuw-Balveren is een openbaar sportpark, voor handhaving kan de gemeente benaderd worden via de website van de Gemeente Nijmegen.

 


Zondag 15 maart 20:00 uur:

 • De wedstrijden van week 14 zijn ook afgelast door de KNVB, tot zeker zondag 5 april gaan er dus geen wedstrijden gespeeld worden.

Zondag 15 maart 15:50 uur:

In navolging van de recent genomen besluiten heeft het bestuur van OSC besloten om vanaf heden tot en met 31 maart alle activiteiten stil te leggen. Dit betekent:

 • Geen voetbalwedstrijden; dus ook geen oefenwedstrijden (veld en zaal)
 • Geen teamactiviteiten (beachsoccer, hardlopen, etc)
 • Geen voetbaltrainingen (oa. Soccerdads en Walking Football)
 • Geen Voetbalschool of andere activiteiten
 • Clubgebouw gesloten
  • Uitzondering vormt de Buitenschoolse Opvang die daarin de eigen keuzen moeten maken.

 

Indien er nader nieuws is omtrent deze situatie zullen we daarover berichten maar de verwachting is niet dat dit voor 31 maart 2020 tot een andere uitkomst zal leiden.
Vragen kunnen gesteld worden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Met sportieve groet,
Het bestuur van OSC

 

Tags: Coronavirus, Corona

Afdrukken E-mailadres

Sitemap

Ga naar de Sitemap
RSS Feed
Volg op Twitter
Vriend op Facebook

Sportpark

v.v. OSC
Stationsstraat 24-A
6515AB Nijmegen
Ga naar Google Maps

Contact

Tel: 024-3480333
E-Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Webbeheer: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Organisatie: overzicht