• Berry van Meurs 7x7 - Verslag & foto's

 • Afgelopen zaterdag was het weer tijd voor het Berry van Meurs 7x7 toernooi 2024! Dit jaar hadden we gelukkig beter weer dan vorig jaar. Vanaf 13:30 uur kwamen de eerste teams binnen, samen met de eerste biertjes. Maar liefst 24 teams in 2 categorieën streden om de felbegeerde wisseltrofee. Het toernooi verliep op rolletjes. 

 • Hierbij de uitslag:

  Wendy van Lutterveld wisseltrofee (35+)

  1. De Freddy's en Co
  2. Bennies Dreamteam
  3. De Muppets Enco

  Prestatie Competitie

  1. De Geile Kanaries
  2. Cotton
  3. Team Undercover

  Goed gedaan allemaal, en nogmaals gefeliciteerd aan de winnaars! 🎉⚽️

  's Avonds om 20:00 uur begon het feest. De sfeer zat er meteen goed in met muziek van Gino's muziekcarrousel. De drankjes vloeiden rijkelijk en de dansvloer was de hele avond vol. Om 21:00 uur was de prijsuitreiking. We stonden ook even stil bij het overlijden van Wendy, mede-initiatiefnemer van dit toernooi. De sportiviteitsprijs ging naar de Soccerladies. Daarna ging het feest in volle vaart door met optredens van Eef Kasteel, Armon Ruisch, Dirk Meeldijk en Stef Ekkel. Om 1 uur was het feest voorbij en ging iedereen moe maar blij naar huis. 

  We kunnen terugkijken op een geweldige dag! Iedereen bedankt voor jullie deelname en gezelligheid, en tot de volgende editie!

 • Gelukkig hebben we de foto's nog!