• Kledingcommissie aanwezig op 17 & 27 juni

 • Beste OSC-ers,

  Het einde van het seizoen is weer in zicht. Wij als dames van de kledingcommissie hebben twee datums gepland: maandag 17 juni en donderdag 27 juni zijn wij aanwezig van 19:00-21:00 uur bij het OSC-kledinghok (dit is op de begane grond bij het B- en C-veld).

 • Voor de volgende zaken kun je dan langskomen bij ons:

  # Is je tenue te klein dan kun je deze komen omruilen voor de juiste grotere maat.

  # Stop je met voetballen dan moet je het tenue wat je in bezit hebt inleveren. Items die ontbreken worden direct in rekening gebracht (shirt €30,-, broek €20,- en sokken €12,-)

  # Start je komend seizoen met voetballen dan wil je ook graag een flitsend tenue. Ben je jeugdlid dan moet een ouder/verzorger deze avond meekomen om te tekenen voor ontvangst.

  # Had je nog geen nieuw tenue omdat je maat er nog niet was: vanaf nu zijn alle maten op voorraad dus sla je slag.

  # Ga je komend seizoen naar de MO-17/JO-17 dan moet je je shirt om komen ruilen zodat jij ook het shirt met de juiste sponsoren draagt komend seizoen.

  # Wil je nog een oud tenue kopen dan is dit je kans: voor € 7,50 is deze voor jou.

  # Alle teams t/m JO-19 die met een rugnummer spelen leveren gezamenlijk als team de shirts in. Wij zorgen er dan voor dat in het nieuwe seizoen de goede maat (met eventueel een andere sponsor) op het shirt klaarligt. Mocht je komend seizoen niet meer met een rugnummer spelen, mail ons dan even. Dan zorgen we ervoor dat we een passend shirt voor je klaarleggen.

  # Zijn je shirt, broek of sokken kapot kom dan ook even langs ter beoordeling (let op: je krijgt NIET sowieso nieuwe).

  Met sportieve groeten,
  Dorie Schreurs en Loes Merkus


  Mailadres: kleding@vvosc.nl