• OSC Voetbal Jeugdkamp 2024

 • Afgelopen jaar was er eindelijk weer het OSC Jeugdkamp.

  Een weekend vol voetbal, plezier en een overnachting op het OSC
  terrein met teamgenoten. We hebben enorm veel leuke reacties
  ontvangen van zowel deelnemers en ouders. Ook zijn er verbeterpunten
  aangedragen, die we zo goed als mogelijk meenemen in de komende editie.

  Het laatste weekend van juni organiseren we opnieuw een jeugdkamp. Op vrijdag 28 juni 16:00 starten we het kamp met jaarlagen O10, O11 en O12. Op zaterdag middag 29 juni worden zij afgelost door de O8 en O9. Op zondag 30 juni rond 14:00 zit het weekend erop. Zet deze data vast in jullie agenda, zodat we iedereen weer kunnen verwelkomen!

  We hebben enorm veel hulp gehad vorig jaar van de vele (oudere) jeugdleden die ons hebben geholpen tijdens deze dagen. We hopen dat we ook dit jaar op jullie kunnen rekenen. Voor jullie komen we snel met een digitale aanmeld mogelijkheid!

  Een jeugdkamp kan niet plaatsvinden zonder vrijwilligers. Naast de fantastische hulp van oudere jeugdspelers en ouders, zijn wij als kampcommissie op zoek naar nieuwe commissie leden, die mee willen helpen met het opzetten van het aankomende kamp. Mocht je interesse hebben neem dan contact op met: jeugdkamp@vvosc.nl . We hebben gemiddeld 2x per maand een overleg avond.

  We hebben er weer zin in, om het voor de kinderen een fantastisch weekend van te maken en hopen ouders, begeleiders en jeugdspelers weer te kunnen begroeten. 

  Met vriendelijke groet,
  Vrijwilligers voetbalkamp OSC