• Teamindeling nieuwe voetbalseizoen

 • Beste leden,

  Het is weer die tijd van het jaar waarin we vooruitkijken naar het nieuwe voetbalseizoen en alle voorbereidingen dat het met zich meebrengt. Als vereniging willen we ervoor zorgen dat elk lid het maximale uit zijn of haar voetbalervaring haalt, en dat begint met een goed doordachte teamindeling. 

  Om dit proces zo transparant en eerlijk mogelijk te laten verlopen, hebben we een aantal belangrijke data en stappen vastgesteld die we graag met jullie willen delen:

  Er is inmiddels een start gemaakt met de evaluaties van de huidige teams met de huidige trainers en leiders. We bespreken hierbij met elkaar hoe het seizoen is verlopen, prestaties/ontwikkeling van spelers en andere relevante factoren om een goed beeld te krijgen van waar we staan. Ook staan we hierbij stil bij de rollen van de trainers en leiders. Het is natuurlijk belangrijk om ook komend seizoen weer alle teams te voorzien van trainers en leiders. We zijn blij te kunnen melden dat we de trainers voor de selectieteams vanaf de O11 voor komend seizoen inmiddels hebben kunnen invullen.

  Op 21 en 22 mei zullen de trainers en leiders een inkijk krijgen in het concept van de nieuwe teamindelingen. Dit stelt hen in staat om feedback te geven en eventuele bezorgdheden te uiten voordat de definitieve indelingen worden vastgesteld. 

  Op 24 mei zullen we de nieuwe teamindelingen bekendmaken via onze website. We begrijpen dat dit een spannend moment is voor spelers en ouders, en we streven ernaar om dit zo soepel mogelijk te laten verlopen. 

  Tot en met 9 juni zullen de teams doorgaan met hun reguliere trainingen, wedstrijden en eventuele toernooien zoals gepland. Vanaf 10 juni hebben de nieuwe teams de mogelijkheid van start te gaan met trainen, wedstrijden en eventuele toernooien om zich voor te bereiden op het nieuwe seizoen.

  Op 30 juni begint de zomerstop en zijn er geen voetbalactiviteiten meer tot het begin van het nieuwe seizoen. Dit is een tijd om te rusten, op te laden en te anticiperen op alle avonturen die het nieuwe seizoen met zich meebrengt.

  We willen alle leden bedanken voor hun toewijding en enthousiasme gedurende het afgelopen seizoen. Laten we samen uitkijken naar een nieuw seizoen met veel voetbalplezier!

  Met sportieve groet,

  De Technische Commissie