• Walking Football OSC viert eerste jubileum

  • Op 20 maart 2019 is OSC begonnen met Walking Football. Dit ontstond uit een samenwerking tussen ONS Gezondheidserf, studenten en docenten van de HAN, buurtsportcoaches en OSC. Die eerste training en informatiebijeenkomst begon OSC Walking Football met een groepje van 5 spelers en inmiddels zijn het er bijna 20. Afgelopen woensdag, 20 maart 2024, 5 jaar later, reden voor een feestje!

    Na een paar toespraken van Henk (contactpersoon voor het bestuur), Herman (mede oprichter/trainer) en voorzitter Johan werd er genoten van een lekker stuk taart. Sophia en Ramon hadden een speciale OSC Walking Football taart laten maken die voorzien was van een teamfoto. Onder grote hilariteit werden sommige spelers in stukken gesneden en vervolgens verorberd.

  • Als bijzonderheid werd de training door een speciale gast verzorgd. Jo Janssen schotelde de spelers een enerverende en vakkundige training voor. Uiteraard waren er een paar afsluitende partijtjes die dankzij de warme lentezon extra prettig waren. Na de training kwam Elize van de Heuveln (docent aan de HAN), die destijds ook betrokken was bij de start van het Walking Football, ons nog van harte feliciteren met het jubileum en had nog een kleine verrassing voor de deelnemers in de vorm van een grote zak paaseitjes. Ze was verbaasd over het grote aantal personen dat nu deelnam.

  • De derde helft was dit keer extra aangekleed. Sophia en Ramon hadden een lekkere en luxe lunch klaargemaakt. Met mini-pasteitjes, ei, luxe broodjes, luxe beleg en lekkere drankjes. Na zo’n inspannende training was dat erg prettig. Voldaan ging iedereen rond half 1 huiswaarts.

    Al met al een zeer geslaagd jubileum!

    Mocht u zin hebben om van deze groep deel uit te maken kom dan gerust een woensdagmorgen naar onze club om kennis te maken en gaat zien hoe gezellig en sportief wij bezig zijn. Vanaf 09.30 uur bent u van harte welkom.