• Champions League

 • Welkom bij de Champions League / JO7!

  JO7 traint op vrijdagen vanaf 18.00-19.00 uur op veld B1. Deze trainingen worden in eigen team uitgevoerd, begeleid door ouders/verzorgers. Op zaterdagen vinden de Champions League wedstrijden plaats vanaf 09.00-10.00 uur op veld D. Hier worden de kinderen willekeurig in teams ingedeeld en begeleiden ouders/verzorgers de wedstrijden. 
   
  Communicatie over de teams, trainingen en wedstrijden gebeurt via whatsapp groepen per team.
 • In dit document JO7 algemene info is verdere algemene informatie te vinden. Voor jongens en meiden van 5 of 6 jaar oud, die voetbal eens willen proberen, is het mogelijk om 2 proeftrainingen mee te doen. Stuur hiervoor een mail naar mailadres: onderbouw@vvosc.nl en meld je vervolgens op de vrijdag 17.50 uur bij 1 van de trainers op het veld.
   
  Verdere informatie omtrent lid worden, afmelden of contributie staat elders op de website.
   
  Van ouders/verzorgers wordt een actieve houding verwacht. Per team zijn er trainers nodig, maar ook is er hulp nodig bij het klaarzetten en opruimen van doeltjes en training attributen. Daarnaast is er een roulatie systeem voor het wassen van de shirtjes. Verder draait de club op de inzet van vrijwilligers. Mocht je verder wat willen doen voor de club en daarmee het voetbalplezier van alle leden, kijk dan eens hier: https://www.vvosc.nl/vrijwilligers.
 • Informatie voor de vrijdag

 • Informatie voor de zaterdag